sâmbătă, 14 martie 2009

Prefectul si-a pus in cap fostii colegi din invatamant

Pe prefectul judetului l-a luat gura pe dianinte. Sandu Pocol le-a promis in urma cu cateva zile fostilor sai colegi, dascalii, ca problema celui de-al 13-lea salariu aferent anului 2008 va fi rezolvata in termen de 48 de ore. Cum durata anuntata de el a trecut de mult, ieri, a fost nevoit sa recunoasca faptul ca problema nu se va rezolva atat usor si ca, de fapt, nu ii intra in atributii sa isi dea cu presupusul in aceasta chestiune.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu s-a fastacit cand a fost intrebat despre situatia profesorilor si a aruncat pisica in curtea directiei de finante.

“Am primit o adresa din partea Sindicatului Liber in Invatamant Maramures semnata de domnul Liviu Pop, prin care mi se solicita sprijinul pentru acordarea celui de-al 13-lea salariu. In virtutea prerogativelor pe care le am, zilnic am avut mai multe discutii cu domnul director al Directiei Generale de Finante Publice si presedintele Consiliului Judetean, precum si discutii la Guvern. Am facut eforturi pentru a rezolva aceasta problema”, a declarat Sandu Pocol.

De fapt, in afara de a pune o vorba buna, Pocol nu a putut face nimic. El va trebui sa le explice asta si sindicalistilor, care au anuntat ca se pregatesc de proteste. In situatia in care nu li se acorda drepturile salariale restante, ei ar putea ca luni, 16 martie, sa iasa in strada.

Simona Voita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Archives

Sunt interesat de acest blog

Liviu Pop - Seminar Intrenational FSLI la Ocna Sugatag

Liviu Pop la Seminarul FSLI de la Ocna Sugatag (partea a II-a)

Seminarul International FSLI de la Ocna Sugatag - discutii

Liviu Marian Pop este vechiul dar si noul presedinte al Sindicatului Liber din Invatamant Maramures

http://www.antena3.ro/stiri/romania/ultima-runda-de-negocieri-in-educatie-sindicalistii-decid-daca-mai-intra-in-greva_70832.html
http://videonews.ro/action/viewvideo/12242/Iata-cum-au-negociat-profesorii-in-spatele-usilor-inchise/

conferinta

http://www.youtube.com/watch?v=G_rarUCDjuQ