miercuri, 1 iulie 2009

BAC: Intarziere de peste o ora in comunicarea subiectelor

Proba a cincea a bacalaureatului nu a inceput inca desi elevii se afla in salile de examen inca de la ora 8.30. Abia la ora 10.20 profesorii din centrele de examen au primit parolele necesare descarcarii subiectelor de pe internet. In acest moment se lucreaza la multiplicarea foilor cu cerinte, dupa care subiectele vor ajunge pe bancile elevilor in jurul orei 11.00.


“Se pare ca problemele au aparut din cauza faptului ca proba de astazi se desfasoara la 141 de materii la nivelul intregii tari. De aici si intarzierea in afisarea subiectelor pe internet si in comunicarea parolelor”, a declarat pentru citynews.ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, Pavel Filip.


Daca vor primi subiectele abia la ora 11.00, proba de astazi se va termina in jurul orei 14.00 si asta in ziua in care la Baia Mare sunt anuntate temperaturi de pana la 35 de grade Celsius, cele mai mari din intreaga tara.


Vom reveni cu amanunte. Ramaneti pe citynews.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Archives

Sunt interesat de acest blog

Liviu Pop - Seminar Intrenational FSLI la Ocna Sugatag

Liviu Pop la Seminarul FSLI de la Ocna Sugatag (partea a II-a)

Seminarul International FSLI de la Ocna Sugatag - discutii

Liviu Marian Pop este vechiul dar si noul presedinte al Sindicatului Liber din Invatamant Maramures

http://www.antena3.ro/stiri/romania/ultima-runda-de-negocieri-in-educatie-sindicalistii-decid-daca-mai-intra-in-greva_70832.html
http://videonews.ro/action/viewvideo/12242/Iata-cum-au-negociat-profesorii-in-spatele-usilor-inchise/

conferinta

http://www.youtube.com/watch?v=G_rarUCDjuQ