marți, 9 decembrie 2008

Sporuri mai mari pentru dascalii din Maramures

Incepant din acest an scolar, profesorii maramureseni vor benefica de sporuri mai mari, ca urmare a semnarii noului contract colectiv de munca.

Sindicatul Liber din Invatamant (SLI) Maramures a negociat, pe parcursul lunii noiembrie, in comisie paritara, Contractul Colectiv de Munca Unic la nivelul Inspectoratului Scolar a judetului Maramures pe anul 2008-2009, contract ce a fost inregistrat deja la Directia de Munca si Protectie Sociala.

Conform acestui act, va fi decontata naveta si pentru personalul nedidactic care are domiciliul in alta localitate decat cea in care isi desfasoara activitatea. De asemnea, proaspetele mamici vor primi, ca sprijin financiar la nastere, doua salarii de baza in loc de unul singur cum era in trecut, in timp ce la pensionare dascalii vor primi trei salarii, in loc de doua.

“Profesorii care petrec mai mult de 50% din timpul de lucru in fata calculatorului, cum ar fi secretarele, contabilii, profesorii de informatica si administratorii de retele, vor benefica de un spor de calculator, intre 5-15% din salariul de baza”, a declarat liderul SLI Maramures, Liviu Marian Pop.
Sursa : citynews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Archives

Sunt interesat de acest blog

Liviu Pop - Seminar Intrenational FSLI la Ocna Sugatag

Liviu Pop la Seminarul FSLI de la Ocna Sugatag (partea a II-a)

Seminarul International FSLI de la Ocna Sugatag - discutii

Liviu Marian Pop este vechiul dar si noul presedinte al Sindicatului Liber din Invatamant Maramures

http://www.antena3.ro/stiri/romania/ultima-runda-de-negocieri-in-educatie-sindicalistii-decid-daca-mai-intra-in-greva_70832.html
http://videonews.ro/action/viewvideo/12242/Iata-cum-au-negociat-profesorii-in-spatele-usilor-inchise/

conferinta

http://www.youtube.com/watch?v=G_rarUCDjuQ