vineri, 5 decembrie 2008

SALARII - Plata salariilor dascalilor din Maramures nu se poate face integral

Sindicatul Liber din Invatamant (SLI) Maramures, prin liderul Liviu Marian Pop, a avertizat ca la aceasta ora nu sunt bani suficienti pentru plata salariilor dascalilor, aferente lunii noiembrie. Liderul sindical a declarat ca prin Ordonanta 186/2008, publicata in Monitorul Oficial Nr. 810/03.12.2008, judetului Maramures i s-a alocat o suma de 4.300 mii lei, insuficienta pentru remunerarea angajatilor din invatamantul maramuresean.

Pentru acoperirea integrala a salariului pentru luna noiembrie ar mai fi nevoie de suma de peste 2.500 mii lei, la care se adauga inca 2.000 mii lei pentru plata drepturilor banesti castigate in instanta, a precizat Liviu Marian Pop.

Avand in vedere faptul ca in 19 decembrie toti angajatii din invatamant intra in concediu este necesar sa se acorde drepturile pentru aceasta perioada care, din calculele noastre, se ridica la peste 5.000 mii lei. In acest sens SLI Maramures a trimis o adresa Federatiei sindicale la care este afiliat (FSLI), prin care solicita sprijinin rezolvarea acestei situatii”, a mai spus seful SLI Maramures.
Autor: Ioana Osan
Sursa: emaramures
Pe aceeasi tema:Informatia zilei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Archives

Sunt interesat de acest blog

Liviu Pop - Seminar Intrenational FSLI la Ocna Sugatag

Liviu Pop la Seminarul FSLI de la Ocna Sugatag (partea a II-a)

Seminarul International FSLI de la Ocna Sugatag - discutii

Liviu Marian Pop este vechiul dar si noul presedinte al Sindicatului Liber din Invatamant Maramures

http://www.antena3.ro/stiri/romania/ultima-runda-de-negocieri-in-educatie-sindicalistii-decid-daca-mai-intra-in-greva_70832.html
http://videonews.ro/action/viewvideo/12242/Iata-cum-au-negociat-profesorii-in-spatele-usilor-inchise/

conferinta

http://www.youtube.com/watch?v=G_rarUCDjuQ