vineri, 19 decembrie 2008

Ecaterina Andronescu: "Legea majorarii salariilor profesorilor va fi aplicata"

Programul de guvernare si strategia pentru domeniul Educatiei, lansate de Alianta PSD+PC, vor fi aplicate punct cu punct, a declarat ministrul nominalizat al Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ecaterina Andronescu.

Potrivit acesteia, sunt extrem de multe prioritati pentru domeniul Educatiei. "Sunt atat de multe prioritati si toate extraordinar de importante, incat, fara indoiala, nu este foarte simplu de inceput cu ceva. Continutul trebuie revizuit, trebuie sa eliminam violenta din scoli, trebuie reintroduse valorile care sa reprezinte repere pentru fiecare absolvent de scoala, sunt necesare masuri care sa remotiveze cadrele didactice, trebuie sa aplicam legea privind salariile profesorilor. Sunt necesare, totodata, masuri care sa remotiveze si elevii, si pe parintii acestora. Sunt necesare o multime de lucruri, iar ceea ce am scris in strategie si in programul de guvernare trebuie dus la indeplinire punct cu punct", a subliniat vicepresedintele PSD.
Sursa: edumanager

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Archives

Sunt interesat de acest blog

Liviu Pop - Seminar Intrenational FSLI la Ocna Sugatag

Liviu Pop la Seminarul FSLI de la Ocna Sugatag (partea a II-a)

Seminarul International FSLI de la Ocna Sugatag - discutii

Liviu Marian Pop este vechiul dar si noul presedinte al Sindicatului Liber din Invatamant Maramures

http://www.antena3.ro/stiri/romania/ultima-runda-de-negocieri-in-educatie-sindicalistii-decid-daca-mai-intra-in-greva_70832.html
http://videonews.ro/action/viewvideo/12242/Iata-cum-au-negociat-profesorii-in-spatele-usilor-inchise/

conferinta

http://www.youtube.com/watch?v=G_rarUCDjuQ