duminică, 11 ianuarie 2009

O grădiniţă din Sighetu Marmaţiei este închisă, din lipsa fondurilor pentru montarea unei centrale


Grădiniţa numărul 8 din municipiul Sighetu Marmaţiei este închisă de aproape trei luni, pentru că, din lipsă de fonduri, nu a putut fi montat un nou sistem de încălzire.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş, Pavel Filip, a declarat că unitatea a fost închisă din luna noiembrie. Problema este însă cu atât mai gravă cu cât unitatea de învăţământ avea program prelungit, părinţii celor aproximativ 170 de copii care frecventau grădiniţa fiind nevoiţi să găsească o altă soluţie.

Cei mai mulţi dintre copii au fost duşi la alte grădiniţe din oraş până la finalizarea lucrărilor.

"Grădiniţa 8 din Sighet nu funcţionează de când a dat frigul, cam din luna noiembrie. Grădiniţa a fost inclusă într-un program de reabilitare. Mai trebuie finalizată instalarea noilor grupuri sanitare şi trebuie instalat un nou sistem de încălzire, pentru că aici au existat sobe de teracotă care au fost dărâmate. Nu se ştie când va fi redeschisă grădiniţa, pentru că deocamdată nu sunt bani pentru finalizarea lucrărilor", a declarat Pavel Filip.

El a mai spus că reprezentanţii grădiniţei speră ca Primăria Sighet să găsească o soluţie şi să aloce fondurile necesare pentru încheierea investiţiei.

Sursa: realitatea TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sunt interesat de acest blog

Liviu Pop - Seminar Intrenational FSLI la Ocna Sugatag

Liviu Pop la Seminarul FSLI de la Ocna Sugatag (partea a II-a)

Seminarul International FSLI de la Ocna Sugatag - discutii

Liviu Marian Pop este vechiul dar si noul presedinte al Sindicatului Liber din Invatamant Maramures

http://www.antena3.ro/stiri/romania/ultima-runda-de-negocieri-in-educatie-sindicalistii-decid-daca-mai-intra-in-greva_70832.html
http://videonews.ro/action/viewvideo/12242/Iata-cum-au-negociat-profesorii-in-spatele-usilor-inchise/

conferinta

http://www.youtube.com/watch?v=G_rarUCDjuQ