joi, 20 mai 2010

Liderul SLI Maramures neaga in scris candidatura la Primaria Baia Mare

Liderul Sindicatului Liber din Invatamant Maramures, Liviu Marian Pop, a vrut sa puna capat tuturor zvonurilor care il dadeau ca potential candidat pentru alegerile la Primaria Baia Mare, iar azi, 14 mai, a transmite tuturor membrilor SLIMM o scrisoare deschisa in care a precizat ca nu este interesat sa candideze pentru postul de primar si nici sa se inregimenteze politic. El a precizat insa ca a fost “curtat” de mai multe partide in ultima perioada, dar a spus ca are alte prioritati.

Liderul sindical si-a asigurat colegii ca nu va candida pentru postul de primar al Baii Mari. “Stiu ca odata cu condamnarea la inchisoare a primarului Cristian Anghel s-a vehiculat intens numele meu. Am primit propuneri din partea a foarte multe partide politice, dar in momentul de fata am alte prioritati: familia, membrii de sindicat din Maramures si de la nivel de tara pe care ii reprezint”, a explicat Liviu Marian Pop.

El a afirmat ca momentan nu este interesat nici macar sa se inregimenteze politic, chiar daca inainte de a deveni lider de sindicat a “cochetat” cu politica, fiind sustinut de PNL la alegerile pentru Primaria Viseu de Jos. Pop nu a exclus ca pe viitor sa se implice in lupta electorala.

Pe de alta parte, Liviu Marian Pop a mentionat ca intentioneaza sa supuna dezbaterii publice un proiect care sa prevada implicarea liderilor de sindicat “in struturile asociative locale si judetene, plecand de la contextul descentralizarii, al legii salarizarii”, considerand ca “nu ar fi lipsit de interes la nivel local sa se intample acest lucru”.
SRISOAREA DESCHISA O GASITI AICI
Sursa:
www.emaramures.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sunt interesat de acest blog

Liviu Pop - Seminar Intrenational FSLI la Ocna Sugatag

Liviu Pop la Seminarul FSLI de la Ocna Sugatag (partea a II-a)

Seminarul International FSLI de la Ocna Sugatag - discutii

Liviu Marian Pop este vechiul dar si noul presedinte al Sindicatului Liber din Invatamant Maramures

http://www.antena3.ro/stiri/romania/ultima-runda-de-negocieri-in-educatie-sindicalistii-decid-daca-mai-intra-in-greva_70832.html
http://videonews.ro/action/viewvideo/12242/Iata-cum-au-negociat-profesorii-in-spatele-usilor-inchise/

conferinta

http://www.youtube.com/watch?v=G_rarUCDjuQ