miercuri, 27 ianuarie 2010

La Liceul „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmatiei, lectii la limita inghetului

SITUATIE GREA. Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a trimis, zilele trecute, inspectoratelor scolare judetene o adresa prin care se solicita intreprinderea tuturor masurilor necesare pentru desfasurarea activitatilor scolare in conditii optime.

In cazul in care, din motive obiective, nu se poate asigura o temperatura care sa permita desfasurarea normala a cursurilor, inspectorii scolari generali au posibilitatea de a intrerupe orele, conform art. 5 din Ordinul nr. 4356/2009.

In acest articol se mentioneaza faptul ca, in situatii deosebite, bine fundamentate, in functie de conditiile climaterice locale speciale si de specificul scolii, inspectoratele scolare pot aproba la cererea conducerii unitatii de invatamant, modificari ale structurii anului scolar. Nu a fost inca nevoie de astfel de cereri, dar la un pas de a suspenda orele a fost Liceul „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmatiei.

Inapoi la sobele de teracota. In aceste zile, gerul a dat de furca unor unitati scolare, unde centralele termice mai invechite au cedat in fata frigului. O prima „victima” a fost Liceul „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmatiei.

Care este situatia reala a elevilor si care este solutia gandita de autoritatile locale, aflati numai din ziarul Glasul Maramuresului.

Sursa infomm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sunt interesat de acest blog

Liviu Pop - Seminar Intrenational FSLI la Ocna Sugatag

Liviu Pop la Seminarul FSLI de la Ocna Sugatag (partea a II-a)

Seminarul International FSLI de la Ocna Sugatag - discutii

Liviu Marian Pop este vechiul dar si noul presedinte al Sindicatului Liber din Invatamant Maramures

http://www.antena3.ro/stiri/romania/ultima-runda-de-negocieri-in-educatie-sindicalistii-decid-daca-mai-intra-in-greva_70832.html
http://videonews.ro/action/viewvideo/12242/Iata-cum-au-negociat-profesorii-in-spatele-usilor-inchise/

conferinta

http://www.youtube.com/watch?v=G_rarUCDjuQ